Open dag Bonaventura

Datum

Zaterdag 20 mei 2017 was het zover: de jaarlijkse open dag van Zorgboerderij Bonaventura in Strijen. Het was een schitterende dag! We hadden de hele dag zonnig weer. Er zijn 200 bezoekers geweest. Er waren allerlei leuke dingen te doen voor jong en oud.

Voor de kinderen was er een springkussen en een speurtocht. Ook konden ze geschminkt worden of een ritje met de pony maken. Verder was er een workshop schilderen en kon in de timmerwerkplaats iets moois gemaakt worden. Tijdens de open dag is er heel veel verkocht van onze houtbewerkingsproducten, zoals houten harten. Natuurlijk was er een goede catering. Er was meer dan genoeg te eten en drinken.

Er waren een klompenmaker en een wolspinner aanwezig om hun oude ambacht te laten zien. Deze mensen trokken veel bekijks. Verder was er gelegenheid om een rondje te fietsen op een duo-fiets. 

Boerderijenfietstocht

Zaterdag 22 mei kon men ook meedoen aan een boerderijenfietstocht. Hiervoor waren twee routes (20 km en 30 km) uitgezet. De routes gingen langs een biologische boerderij en langs een zorgboerderij van Humanitas in Strijensas. Bonaventura was het eindpunt van deze fietstocht. De deelnemers van de fietstocht hebben genoten van de route.

Onze cliënten en hun familie, vrienden en bekenden én ook al het personeel kijken terug op een mooie dag!