Medewerkersdag 2017

Datum

Op De Eemlandhoeve in Bunschoten-Spakenburg vond gister de medewerkersdag 2017 plaats. Voor zo'n 80 collega's een dag om elkaar te ontmoeten, met elkaar te zingen, te bidden en deel te nemen aan verschillende inspirerende workshops.

Na een relaxte inloop werd deze medewerkersdag afgetrapt met de opening van Rien Brand, onze directeur-bestuurder, en de praise. Naast twee korte blokjes over Vitaal in je loopbaan en het Kwaliteitskader werden we uitgedaagd om uit onze comfortzone te stappen met  Lachen voor de verandering.

Tijdens een overheerlijke lunch, met veel producten van eigen erf, genoten we van deze prachtige locatie. Van boeren brood met verse zuivelproducten en pompoensoep tot zelfgemaakte jam en bijzondere kruidenthee. De vier gangen werden op verschillende plekken op het terrein geserveerd.

In de middag waren er twee rondes van uiteenlopende workshops. Van Vervolg vitaliteits- en loopbaancheck en bamboestieken tot Luisteren naar God voor jezelf en je cliënten en een koeiensafari. Om de honger te stillen van de vele collega's die nog een heel eind (door de file) naar huis moesten, sloten we de dag af met fish and chips.