Enthousiaste aanwezigheid van Profila Zorg op Opwekking

Datum

De afgelopen dagen zijn er allerlei medewerkers van Profila Zorg enthousiast aan de slag geweest op Opwekking. Een deel  van hen verzorgde samen met een groep vrijwilligers het programma in de Bijzondere Mensen Tent. De ruimte was dit jaar groter dan vorig jaar, waardoor meer deelnemers welkom waren; het maximum lag rond de 90 deelnemers.  Wat genoten ze van de vogel Krelis, de verhalen over God onder andere verteld door Wilkin van de Kamp, het knutselen en de gezelligheid met elkaar! 

Andere medewerkers waren aan de slag in de pagodetent van Profila Zorg op de Mission Boulevard. Mensen konden er workshops volgen, er was muziek en er werden mooie gesprekken gevoerd over het zorgaanbod en over werken bij Profila Zorg. Weliswaar moest vrijdag de tent een tijdje dicht vanwege ‘code oranje’ en waaiden we zaterdag bijna uit ons hemd; toch waren er genoeg mogelijkheden voor goede gesprekken en mooie ontmoetingen. Zondag was een stralende dag waarop veel mensen de tijd namen om ons beter te leren kennen. 

Al met al was het een mooi weekend om Profila Zorg en ook andere organisaties van de Profila Zorggroep (EBC Zorg en Grip op je leven) meer onder de aandacht brengen en om te doen waar we goed in zijn: vanuit onze christelijke visie ervoor zorgen dat ook kwetsbare mensen de mogelijkheid krijgen volop mee te doen en er helemaal bij te horen!